Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/7/0/rvsvanderveen.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131 WERKPLAATS - RVS van der Veen
06 513 928 20 info@rvsvanderveen.nl
N

JACHTBESLAG

Veel jachtbeslag van de kleinste onderdelen tot railingen voor jachten tot zo’n 20 meter worden bij ons in de werkplaats gemaakt. Doordat wij vanaf ontwerp tot aan eindresultaat zelf verzorgen kunnen wij een scherp tarief en de beste kwaliteit garanderen.
N

CONSTRUCTIEWERK

Ook (klein)constructiewerk is bij ons mogelijk. Denk hierbij aan onderdelen voor de tank en apparatenbouw. Deze onderdelen worden vervolgens ook direct tot de gewenste RA-waarde opgewerkt.

 

N

LASSEN

Ook het laswerk gebeurd bij ons in de werkplaats en op locatie, zowel voor bedrijven als particulier. Dit alles altijd in nauw overleg met de klant. Hier geldt weer dat alle laswerk door onszelf tot het gewenste eindresultaat kan worden afgewerkt.
N

POLIJSTEN

Voor een aantal RVS bedrijven door heel het land verzorgen wij het slijpen en polijsten van railingwerk voor de megajachtbouw. Hierbij is alleen het beste goed genoeg. Wij beschikken over jarenlange ervaring, hetgeen ook blijkt uit de vaste klantenkring. Bij ons kunt u de meest complexe constructies laten polijsten.

Kijk in onze galerij voor meer foto’s!

  • Montagewerk in binnen- en buitenland 100% 100%
  • Slijpwerk voor tankbouwers 100% 100%
  • Hoogglans polijstwerk voor megajachtbouw 100% 100%
  • Productie van jachtbeslag 100% 100%