Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/7/0/rvsvanderveen.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131 POLIJSTEN - RVS van der Veen
06 513 928 20 info@rvsvanderveen.nl

RAILINGWERK

Voor een aantal RVS bedrijven door heel het land verzorgen wij het slijpen en polijsten van railingwerk voor de megajachtbouw. Hierbij is alleen het beste goed genoeg. Wij beschikken over jarenlange ervaring, hetgeen ook blijkt uit de vaste klantenkring. Bij ons kunt u de meest complexe constructies laten polijsten.

INDUSTRIE

Ook in de industrie word polijsten vaak toegepast en dan vooral in de voedings- en medische industrie. Vooral het inwendige gedeelte van productie tanks is erg belangrijk gezien bacteriën zich minder makkelijk op een gepolijst oppervlak hechten.

INTERIEUR

Er is steeds meer vraag naar gepolijste onderdelen toegepast in het interieur, bijvoorbeeld trapleuningen, tafelframes etc. Ook een combinatie van polijsten met stralen of borstelen word steeds vaker bij ons gedaan. Dit geeft een opvallend mooi effect.

CONTACT